Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Kees Frank in
SoestAannemersbedrijf Kees Frank
Laanstraat 78
3762KE Soest

tel: 035-6011066
Wat wij kunnen verzorgen is de complete verbouwing van bouw-aanvraag tot de volledige realisatie van uw wensen. Voor de bouw aanvraag verzorgen wij de bouwtekeningen zodat u nergens om-kijken naar hebt. Met deze site willen we u een kijkje in onze keuken geven, u kunt gedeeltelijk de sfeer en cultuur van ons bedrijf proeven.

Structureren, plannen en de speciale aandacht voor specifieke eigenschappen van het project zijn de sleutelwoorden tot de succesvolle planvoorbereiding, het gesmeerde uitvoeringsverloop en goede afronding van het onderhanden project.
Dit alles tegen een uiterst marktconforme prijs-/
kwaliteitsverhouding!

Kees Frank Aannemer is opgericht door de Heer A.Frank in 1935 onder de naam 'Timmer- en Meubel Bedrijf Frank'. Met een werkplaats aan de Koninginnelaan, van hieruit werd ook hout en plaatmateriaal aan de particulier verkocht. Tevens was er een doe-het-zelf winkel met zeer uiteenlopende materialen.

In de jaren zeventig is vader met zonen ook met verbouwings werkzaamheden begonnen en de bouwmarkt uitgebreid.

In 1977 na mijn studie heb ik, Kees Frank, de bouw onderneming overgenomen, onder de huidige naam 'Kees Frank Aannemer'.

In 1999 is ons bedrijf verhuisd naar een grotere lokatie aan de Laanstraat 78 in Soest, waar wij een moderne werkplaats met vele houtbewerkings machines hebben om onze kozijnen, ramen, deuren en trappen te vervaardigen.

Specialiteiten
  • Keuken
  • Deuren
  • Ramen
  • Trappen