Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Fred Meeder b.v. in
Soest
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Fred Meeder b.v.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Aannemersbedrijf Fred Meeder b.v.
Lange Brinkweg 8
3764 AD Soest

tel: 035-6016265
Al twintig jaar zijn wij een bekend en vertrouwd bouwbedrijf voor de particuliere sector. Wij verrichten nieuwbouw-, verbouw- en renovatiewerken met daarbij benodigde adviezen en begeleiding. Traditionele bouwen staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn een BOUWGARANT aannemer. Dit is een keurmerk waardoor de klant de garantie heeft dat zij een vakman heeft ingeschakeld. Tevens is de klant hiermee verzekerd tegen de financiële risico's van de verbouwing.

Aannemersbedrijf Fred Meeder b.v. is al meer dan 10 jaar aangesloten bij de branche organisatie Bouwend Nederland, voorheen het NVOB. Deze grootste werkgeversorganisatie van de bouw begeleidt zijn leden op allerlei mogelijke gebieden, zowel juridisch als op het gebeid van kwaliteitsbewaking.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf die binnen het bedrijf leerling timmerlieden opleidt, zij werken vier dagen in de week en gaan één dag naar school.