Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Charles van Breukelen in
SoestAannemersbedrijf Charles van Breukelen
Weteringpad 74
3762EN Soest

tel: 06-53556592
Aannemersbedrijf Charles van Breukelen

Al Sinds 1996 staan wij graag voor u klaar.

Charles van Breukelen werkte in de jaren 80 en 90 voor Bouwbedrijf van de Hengel te Soest. Hier leerde hij Coen van der Wansem kennen, met wie hij intensief samenwerkte en met wie hij na bijna 10 jaar de overstap maakte naar Bouwbedrijf van Schadewijk. Van Schadewijk was een bouwbedrijf gespecialiseerd in renovatie, verbouw en nieuwbouw en Charles en Coen vormden samen gedurende meer dan 10 jaar het gezicht van dit bedrijf in de provincie Utrecht en omstreken.

In 1996 nam Charles de beslissing om voor zichzelf te beginnen. Hij richtte Aannemersbedrijf Charles van Breukelen op en na anderhalf jaar hard werken en investeren kon het bedrijf worden uitgebreid en vormden Charles en Coen samen het bedrijf dat het vandaag de dag is : Aannemersbedrijf Charles van Breukelen VOF!

Charles en Coen staan samen borg voor meer dan 65 jaar ervaring in de bouw : van het afhangen van een deur, het renoveren van een badkamer tot complete nieuwbouw, opbouw en uitbouw. De specialiteit van dit ingespeelde team vormen het ambachtelijke vakmanschap en de renovatie.

Vele aanbouwen, opbouwen en dakkapellen zijn inmiddels door ons bouwbedrijf geplaatst in de provincie Utrecht en omstreken en daarnaast zijn wij sinds een aantal jaren ook actief in de provincies Drenthe en Overijssel. Ook voor het plaatsen van een keuken of het vernieuwen van een badkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

Vele aanbouwen, opbouwen en dakkapellen zijn inmiddels door ons bouwbedrijf in de provincie Utrecht en omstreken geplaatst Maar ook voor het plaatsen van een keuken of het vernieuwen van een badkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze Diensten

Ons motto "Hart voor elk bouwkundig werk" staat voor ELK werk: van het afhangen van een deur tot complete nieuwbouw. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en vakmanschap. Als u bij ons een offerte aanvraagd komen wij bij u langs om de huidige situatie op te nemen en uw wensen door te nemen. Ook is het mogelijk, als u dat liever heeft, dat wij een offerte maken aan de hand van een goed gekeurde bouwtekening. Indien u nog geen vergunning heeft kunnen wij u ook een richtprijs geven, bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis.

Dakkapellen

De door ons te plaatsen dakkapellen worden in 1 dag glas- en waterdicht geplaatst. Op de tweede dag realiseren we de binnenafwerking. U heeft dus vlot een complete dakkapel op uw woning staan, geheel naar uw wens: van eenvoudig tot complex, en in alle gevallen netjes geplaatst en vakkundig afgewerkt. Wij leveren geen standaard dakkapellen maar onze dakkapellen worden nog ter plekken gemaakt en geplaatst.

Nieuw- en verbouw/aan- en opbouw

Ruimtegebrek?
U wilt uw bestaande bijgebouw verbouwen of renoveren?
U wilt graag groter wonen maar u wilt niet verhuizen?

Wij bedenken samen met u de oplossing! Misschien in de vorm van een aan- of opbouw, misschien door een wijziging in de bestaande bouw. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt! Dankzij onze gedurende vele jaren opgebouwde kennis en expertise zien wij vaak mogelijkheden waar u als klant nog niet bij had stilgestaan.

Kasten, kantoormeubelen e.d.

Bij ons kunt u ook terecht voor het maken, plaatsen en desgewenst zelfs voor het ontwerpen van kasten, badkamermeubelen en wandmeubelen. U kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren. Vaak kan u dat een heel veel geld besparen.

Keukens plaatsen

U heeft een keuken gekocht maar deze wordt niet standaard geplaatst? Wij maken vrijblijvend een offerte voor u, desgewenst inclusief stucwerk, elektra- en loodgieterswerk.

Badkamers

Toe aan een nieuwe badkamer? Aannemersbedrijf Charles van Breukelen is onder anderen gespecialiseerd in het renoveren van uw badkamer. Wij luisteren graag naar uw wensen, die wij eventueel in samenwerking met onze vaste onderaannemer tot in de puntjes uitwerken.

Stucadoorswerk, loodgieterswerk, electrawerk

Wij werken al jaren samen met onze vaste en gespecialiseerde onderaannemers. Zij staan net als wij garant voor kwaliteit en vakmanschap en ook onze partners werken uitsluitend met de beste materialen .

Tuinhuisjes, houten tuinmeubelen e.d.

Lampen gemaakt van hout, slapen in een Pipo huifkar, een boomhut in de tuin, nieuwe houten tuinmeubelen en dit wilt u zelf ontwerpen? Steigerdelen meubelen extra voordelig? Bij Aannemersbedrijf Charles van Breukelen kan het allemaal!

Tekeningen/bouwaanvraag indienen

Wilt u advies bij het aanvragen van een vergunning of wilt u een bouwtekening laten maken? Wij werken al jaren samen met een zeer vakkundig architectenbureau, welke wij u van harte kunnen aanbevelen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij berekenen geen voorrij kosten.

ONS BEDRIJF

Ons bedrijf: Aannemersbedrijf Charles van Breukelen vof bestaat uit Coen van der Wansem en Charles van Breukelen

Ons bouwbedrijf is gevestigd in Soest en kantoor houdende te Zuidwolde Drenthe.

Ons motto "Hart voor elk bouwkundig werk" staat voor ELK werk: van het afhangen van een deur tot complete nieuwbouw en renovatie. Wij werken uitsluitend met de beste materialen, vakmanschap en vaste onderaannemers. U weet dus bij ons al gauw wie u over de vloer krijgt en wie uw vaste aanspreekpunt is. Wel zo gemakkelijk en vertrouwd.
Als u bij ons een offerte aanvraagt komt Charles van Breukelen namens het bouwbedrijf bij u langs om de huidige situatie op te nemen en uw wensen door te nemen. Ook spreekt hij met u af wanneer de offerte klaar kan zijn of wanneer u hem wilt hebben

Ook is het mogelijk, als u dat liever heeft, dat wij een offerte maken aan de hand van een goedgekeurde bouwtekening. Indien u nog geen vergunning heeft kunnen wij u ook een richtprijs geven, bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis of het plaatsen van een aanbouw.

Werkgebied Aannemersbedrijf Charles van Breukelen

Ons werk gebied is Utrecht, Zuiden van Noord Holland, Drenthe, Overijsel en Gelderland. Bel ons voor het maken van een afspraak en we komen, geheel vrijblijvend graag bij u langs.

Garanties

Wij bieden u garanties via de door ons bij de kamer van koophandel te Amersfoort gedeponeerde Algemene Leveringvoorwaarden. Deze kunnen wij op uw verzoek kostenloos doen toekomen. Wij zijn niet aangesloten bij een vakvereniging, maar bieden u onze persoonlijke garanties. Wij factureren altijd achteraf, afhankelijk van de grootte van de opdracht al dan niet in termijnen. Wij vragen nooit om een aanbetaling. U betaald dus altijd voor hetgeen wij al geleverd hebben: zowel de arbeid als de materialen.

Dit geldt ook voor het werk van eventueel door ons ingeschakelde onderaannemers.

Specialiteiten
 • Dakgoot
 • Dakkapel
 • Vloer
 • Zolder
 • Architect
 • Badkamers
 • Bouwtekening
 • Dakgoten
 • Dakkapellen
 • Deuren
 • Garage
 • Kantoor
 • Keukens
 • Stucwerk
 • Veranda
 • Woningen