Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Cees van Dam in
Schoonhoven
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Cees van Dam
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Cees van Dam
Opweg 90A - 1
2870 AG Schoonhoven

tel: 0182- 323130
Aannemersbedrijf Cees van Dam is een allround bouwbedrijf. Door een nuchtere kijk op zaken, kunnen wij u goed adviseren en begeleiden tijdens het gehele bouwproces.

Met trots durven wij te zeggen: “Kwaliteit heeft een naam”. Ons team van vakbekwame medewerkers gaat dagelijks op pad om dit waar te maken.

Aannemersbedrijf Cees van Dam is al geruime tijd een begrip in de regio. Oorspronkelijk was ons bedrijf in Polsbroek gevestigd, maar sinds 1986 zijn we te vinden op onze huidige locatie aan de Opweg in Schoonhoven. Van hieruit werken we met een hecht team van vaklieden aan zeer gevarieerde bouwwerken, die voor ons niet snel te groot zijn, maar zeker nooit te klein.

Wij durven dan ook te zeggen dat wij veel ervaring hebben met alle aspecten van bouwen en verbouwen. Wij zijn ons ervan bewust dat een bedrijf continu moet werken aan zijn kwaliteit en dat de wensen van u als klant de belangrijkste uitgangspunten zijn. Zo denken en handelen we dan ook.

Specialiteiten
  • Woningbouw
  • Agrarische sector
  • Verbouwingen
  • Renovatie