Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf vd Loo van Heesch BV in
Schijndel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy

Schrijvershoef 4
5481VH Schijndel

tel: 073-5479770
Integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan voorop bij Aannemersbedrijf vd Loo van Heesch BV te Schijndel. Bouwen is voor ons mensenwerk en maatwerk. De wens van onze klanten staat dan ook voorop.

Wanneer u door ons, uw bouw of verbouwwerkzaamheden laat uitvoeren, bent u er zeker van dat u een ervaren vak bedrijf inschakelt die zijn zaken op orde heeft en voldoet aan de eisen die u van een bouwbedrijf mag verwachten.

Onze onderneming stelt strenge eisen op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit in vakmanschap en betrouwbaarheid en integriteit. Wij hebben de juiste diploma’s in huis en hebben uitstekende verzekeringen lopen tijdens de bouw.

Doordat ons bedrijf al sinds 1993 bestaat heeft deze inmiddels een ruime ervaring opgedaan en hebben wij veel kennis in huis om in te spelen op alle wensen van de klanten en kunnen wij ook vakkundig adviseren om het beste resultaat te verkrijgen. De onderaannemers voldoen aan de strenge eisen die Bouwbedrijf Van De Loo- van Heesch stelt, en zijn stuk voor stuk allemaal vakmensen.

Aannemersbedrijf vd Loo van Heesch BV maakt met de klanten vooraf duidelijke afspraken zodat de klant weet waar deze aan toe is en zodat deze tijdens de bouw, niet voor onverwachte nare verrassingen komt te staan.

Aannemersbedrijf vd Loo van Heesch BV en zijn medewerkers staan al bijna 20 jaar voor hun klanten klaar en zijn ze actief op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van woningen en bedrijfspanden. De specialiteit van dit bouwbedrijf ligt in het bouwen en ontwikkelen van luxueuze grote villa’s in elke stijl, van landelijk tot modern, voor mensen die aan hun woning hoge eisen stellen en voor wie elk detail perfect afgewerkt moet zijn.

Kortom: Een betrouwbare partner voor alle bouwwerkzaamheden !

Specialiteiten
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Aanbouw & serres
  • Timmerwerk
  • Vervangen kozijnen
  • Bijgebouwen