Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Bouwcomfort in
Schijndel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Bouwcomfort
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Bouwcomfort
Boschweg 91
5481EC Schijndel

tel: 073-5493351
Aannemersbedrijf Bouwcomfort is al meer dan 25 jaar een hecht familie bedrijf.

Aannemersbedrijf Bouwcomfort is een familie bedrijf dat meer dan 25 jaar geleden is opgericht door Rien van Heeswijk. Ondertussen is zoon Harold van Heeswijk (41) al weer meer dan 17 jaar eigenaar en algemeen directeur. Onze klantgerichte, open en eerlijke manier van zaken doen heeft Bouwcomfort laten uitgroeien tot een gezond en solide bouwbedrijf waar kwaliteit, service en garantie hoog in het vaandel staan. Wij zijn van de oude stempel en werken zelf mee. Het gaat ons niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit en de persoonlijke omgang met onze klanten.

Wij werken met een hecht team van ervaren vakmensen. Wij staan, samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en onderaannemers garant voor service en kwaliteit. Wij zijn een gecertificeerd bouwgarant aannemer, het grootste keurmerk in de bouw waardoor u als klant verzekerd bent van de juiste service en kwaliteit.

Wij maken het u graag comfortabel!

Wij doen we alles van nieuwbouw tot onderhoud!

En met alles bedoelen we ook echt alles, van zwembad tot nieuwbouwproject en van aanbouw tot dakkapel. Door 2 generaties aan ervaring en door de jaren heen het opleveren van honderden projecten is niets ons te gek. Wel zijn we 100% gericht op particulieren en midden en klein bedrijf.

Wij houden van een goed stuk werk en tevreden klanten.

Garantie

Zekerheid en garantie!

Bent u bang dat het veel meer gaat kosten dan gedacht, dat het allemaal veel langer gaat duren of dat de aannemer zijn werk niet netjes oplevert? Met een BouwGarant-aannemer kunt u in ieder geval rekenen op service en kwaliteit en een duidelijke garantie.
De garantie van bouwgarant!

Met de bouw van een woning of met een verbouwing zijn vaak grote bedragen gemoeid. Belangrijk dus om voor extra zekerheid te kiezen. Voor verbouw, onderhoud en renovatie kunt u de Verbouwgarantie zelf afsluiten. Bij nieuwbouw kiest u voor de Nieuwbouwgarantie, bij deze garantie adviseren wij u vooraf contact op te nemen met uw bouwbedrijf.