Aannemersbedrijf
Gebr. Stellinga Aannemersbedrijf BV in
Purmerend
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VGebr. Stellinga Aannemersbedrijf BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Gebr. Stellinga Aannemersbedrijf BV
Westerweg 23
1447AA Purmerend

tel: 0299 - 463054
Gebr. Stellinga Aannemersbedrijf BV staat garant voor topkwaliteit. Of het nu gaat om een ambachtelijke keuken of het bouwen van een nieuw huis: Wij beschikken over alle capaciteiten. Omdat wij met een klein team werken heeft u altijd persoonlijk contact. Wij leveren alleen kwaliteitproducten en zijn pas tevreden als u dat bent. Het is mogelijk om in samenwerking met onze architect bouwtekeningen, constructiebe- rekeningen en vergunningen voor u te verzorgen.

Een greep uit ons assortiment:

- Nieuwbouw
- Verbouw
- Interieurbouw
- Ambachtelijk timmerwerk / keukens
- Renovatie / restauratie

U, als klant, wilt natuurlijk zo plezierig mogelijk wonen. Wij zijn in staat om een geheel nieuw huis voor u te bouwen. Maar aanpassingen in of aan uw woning maken ook al een heel verschil. Zoals bijvoorbeeld een dakkapel of een aanbouw kunnen uw huis al omtoveren tot een waar paleis. Denk ook aan een luxe badkamer. De vele mogelijkheden, samen met uw ideeën, zijn eindeloos.