Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Pro Build in
Purmerend
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Pro Build
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Pro Build
Van IJsendijkstraat 383
1442LB Purmerend

tel: 0299-422562
Welkom bij Pro Build Noord-Holland

Pro Build NH is een ontwikkelend bouwbedrijf. Het bedrijf ontwikkelt, realiseert en onderhoudt utiliteitsbouwwerken op het gebied van kantoren, industrie, logistiek, sport en recreatie. Tevens renoveert Pro Build NH regelmatig bestaande bedrijfspanden en kantoren. Pro Build NH heeft zich de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd in de bedrijfshuisvesting.


Pro Build NH bouwt niet alleen, maar denkt ook mee over de logistiek van het te bouwen pand. Daarbij is Pro Build NH sterk in het bedenken en coördineren van bijzonder installatiewerk. De specifieke kracht ligt in het beheersen van het totale traject, het zogehete turnkey ontwikkelen en realiseren van een bouwproject. Daarnaast werkt Pro Build NH regelmatig via aanbestedingen.


Pro Build is één van de vijf winnaars van de Zilveren Ondernemersprijs 2011,
verkozen door de PRO: Purmerendse Regio Ondernemers.


Werkproces

Pro Build NH wordt bij voorkeur in een vroeg stadium bij een project betrokken. Zo kan de organisatie al vanaf het begin meedenken over zowel de ontwikkeling van uw pand als over bijvoorbeeld installatievraagstukken en logistieke zaken. Het vinden van innovatieve oplossingen beschouwt Pro Build NH als een uitdaging!

In de ideale situatie is Pro Build NH dus vanaf het begin van een project nauw betrokken bij de opdrachtgever. Directeur Kees Havik onderhoudt zelf de contacten.
Door uitgebreide besprekingen verdiept hij zich in het bedrijf van de opdrachtgever. Zo kan Pro Build NH een op maat gesneden ontwerp leveren. Naar aanleiding van de gesprekken wordt een programma van eisen opgesteld, waarna de architect en constructeur erbij worden gekozen. Indien de opdrachtgever niet zelf al een architect meebrengt, werkt Pro Build NH met een aantal vaste architecten, maar kiest dan wel altijd de architect uit die het beste bij het project en de opdrachtgever past. Alle aanvragen voor (bouw) vergunningen en eventuele subsidies worden door Pro Build NH verzorgd. Het bedrijf heeft goede contacten met gemeenten, brandweer en subsidieverstrekkende instanties. Ook is de organisatie op de hoogte van veel bestemmingsplannen en welstandseisen. U hoeft zich over de regelgeving rond de bouw geen zorgen te maken.

Eigenlijk wordt elk pand vijf keer gebouwd; eerst aan tafel bij de klant, vervolgens door de calculator en tekenaar op papier. Daarna gaat de werkvoorbereider aan de gang en ten slotte wordt het pand door de uitvoerder en zijn team werkelijk gebouwd. Pro Build NH beschikt over eigen tekenaars, calculators en constructeur en stelt per project een eigen projectleider, uitvoerder en werkvoorbereider aan.

Alle arbeid, onderaannemers, installateurs etc. worden ingehuurd. Pro Build N H werkt daarbij met vaste partijen zodat er een volledig vertrouwen is op een goed eindresultaat. Dit biedt aan de opdrachtgever voordelen op het gebied van kwaliteit, tijd en prijs. En omdat binnen deze teams de lijnen kort zijn, is de communicatie snel en direct. Het resultaat: minder fouten door miscommunicatie en snelle bijsturing indien nodig.

Juist door deze projectbeheersing verloopt alles veel soepeler op de bouw, dan wanneer er meerdere partijen afzonderlijk van elkaar aan het werk zijn. Dat is ook gunstig voor de projecttijd. Omdat Pro Build NH de gehele projectbegeleiding in eigen hand heeft, is er continu volledig overzicht en is er tevens een grote flexibiliteit.

Door de ruime ervaring van Pro Build NH is de organisatie goed op de hoogte van alle toets- en beslismomenten die daarbij komen kijken. Er wordt zowel op technisch als op esthetisch en financieel niveau met de klant meegedacht.

Eventuele aanpassingen zijn eenvoudig op te pakken en te verwerken. In de rol van uitvoerend aannemer biedt Pro Build NH de klant één aanspreekpunt en neemt alle bouwzorgen uit handen.

Ook na de bouw verliest Pro Build NH haar klanten niet uit het oog. Nazorg en eventuele aanpassingen achteraf, of dit nu is binnen een maand of na een paar jaar. De organisatie heeft nog regelmatig contact met vele vroegere opdrachtgevers.