Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf T. Huisman in
Noordwolde
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf T. Huisman
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf T. Huisman
Nijverheidsstraat 14-16
8391AH Noordwolde

tel: 06 - 55753847
Wij zijn een allround bouwbedrijf, waar u terecht kunt voor de uitvoering van al uw bouwplannen zoals:

  • nieuwbouw
  • aan- en verbouw
  • renovatie en onderhoud
Vanaf de oprichting hebben wij inmiddels een schat aan bouwervaring opgebouwd. Al onze medewerkers zijn bekwame vakmensen. Daarnaast werken wij samen met vakkundige collega bedrijven, onder meer op het gebied van stukadoren, installatietechniek en voegwerk. Alle bedrijven waarmee wij samenwerken kennen wij door en door.

Het werk van deze bedrijven voldoet ruim aan de strenge eisen die wij aan onszelf en onze resultaten stellen.

Bouwen is maatwerk, iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen. Onze professionaliteit, creativiteit en vakmanschap zorgen ervoor dat al uw bouwwensen worden vervuld. En ook tijdens het bouwproject staan wij altijd open voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Wij onderscheiden ons dan ook door een zeer directe no- nonsens aanpak, snelheid van werken, deskundige en kostenbesparende inbreng in de ontwerp/calculatiefase, kwaliteit en zeker niet onbelangrijk een prettige sfeer/omgang gedurende het gehele bouwtraject..

Naast het aanbod van complete verzorging van uw project, bieden we ook de mogelijkheid tot zelfwerkzaamheid. Immers, kosten die wij niet hoeven te maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door. Een voorbeeld hiervan is het zelf uitvoeren van schilderwerkzaamheden door de opdrachtgever. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat u goed op de hoogte blijft van de vorderingen van uw bouwproject.