Aannemersbedrijf
Geldof Aannemersbedrijf BV in
MiddelburgGeldof Aannemersbedrijf BV
Kleverskerkseweg 22
4338PM Middelburg

tel: 0118-591588
Of het nu grondwerk, bestrating of riolering betreft, bij Geldof Aannemersbedrijf BV bent u aan het juiste adres. Al meer dan 120 jaar staan wij bekend om de snelle, betrouwbare, kwalitatief goede en toch voordelige uitvoering van infrastructurele werkzaamheden.

Uw opdracht kan ons niet groot genoeg zijn! Toch is in ons zeer service gerichte bedrijf Uw opdracht nooit te klein of ondergeschikt. Alle opdrachten worden met grote zorg uitgevoerd.

Hoge kwaliteit, praktische oplossingen en duidelijke communicatie: dat is Geldof Aannemersbedrijf BV

Bij iedere opdracht, of het nu gaat om gecompliceerde projecten of klein onderhoudswerk, staat het belang van onze opdrachtgever voorop. Goed contact op een betrouwbare en plezierige manier is daarom voor Aannemingsbedrijf Geldof vanzelfsprekend. Dit leidt volgens ons tot de beste resultaten. We willen onze opdrachtgevers kwaliteit leveren en dat tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Dit is al jaren de weg naar langdurige relaties.

Historie

Opgericht in 1890 is Geldof Aannemersbedrijf BV één van de oudste nog bestaande Zeeuwse bedrijven.

Geworteld in de Zeeuwse klei met meer dan een eeuw ervaring en een schat aan uitstekende referenties wordt de slogan “betrouwbaar sinds 1890” niet ten onrechte met trots gevoerd.

Bij iedereen bekend in het Zeeuwse land mag GELDOF B.V. de meeste Zeeuwse gemeenten, Waterschappen, Rijkswaterstaat en de Provincie tot de vaste opdrachtgevers rekenen en zorgt daarmee voor een fikse werkgelegenheid voor tientallen medewerkers waarvan sommigen al meer dan 25, zelfs 40 jaar een vast dienstverband hebben.

Ook de Nutsbedrijven, Industrie, Havenschappen en niet te vergeten de Recreatieve sector weten GELDOF B.V. te vinden omdat vakmanschap, flexibiliteit en meedenken hoog in het vaandel staan.

Geldof Aannemersbedrijf BV heeft een forse bijdrage geleverd aan het herstel van de schade na de inundatie van Walcheren en na de watersnoodramp van 1953; inmiddels zijn tientallen kilometers Zeeuwse zeedijken en Scheldedijken door GELDOF B.V. verzwaard in het kader van de Deltawet.

Verder heeft Geldof Aannemersbedrijf BV een hoofdrol gespeeld bij de constructie scheepvaartsluizen in Terneuzen, en het aanleggen van de veerhaven van Breskens. Een meer recent project is de constructie van de Westerscheldetunnel waar GELDOF B.V. ook een niet onbelangrijke deel heeft mogen bijdragen. GELDOF B.V. heeft in heel Zeeland uitbreidingsplannen gerealiseerd, rioolsystemen, snelwegen en binnenwegen en water beheersingsplannen mede ontworpen en aangelegd.
Modern materieel, uitstekend opgeleid personeel, ISO en VCA certificatie staan garant voor een perfecte uitvoering van al uw opdrachten.

Geen opdracht is voor Geldof Aannemersbedrijf BV te groot of te klein, wij vinden overal een oplossing voor.

Specialiteiten
  • Fundering
  • Riolering
  • Terras
  • Water
  • Woningen