Aannemersbedrijf
Harmonieus Bouwen in
Lochem
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VHarmonieus Bouwen
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Harmonieus Bouwen
Veenweg 3
7241 RC Lochem

tel: 0573-250807
Bouwen en verbouwen is een redelijk complex gebeuren. Ik ben van mening dat je, om een volledig bevredigend resultaat te krijgen, voldoende tijd moet steken in de vraag: ‘Wat willen we nu werkelijk? Gaat het om de nieuwe keuken of het stukje erbij aan, of is de ruimte die we nu hebben niet in harmonie met wie of hoe we zelf zijn?’

Misschien zijn er wel veel eenvoudiger oplossingen te bedenken, als je eenmaal weet wat de ware reden is voor het ontstaan van de wens om iets te veranderen. Om het bouwproces zelf ook harmonieus te laten verlopen, is het naar mijn idee van belang om dat proces te structureren met een stappenplan. Afhankelijk van wie je bent en hoe duidelijk je wensen zijn, kunnen de stappen sneller of grondiger worden uitgevoerd.

Specialiteiten
  • Bouwprojecten
  • Leemkachels
  • Stookhout
  • Leemstucwerk/
  • tadelakt
  • Zonne-energie