Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Breijer Bouw BV in
Huizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Breijer Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Breijer Bouw BV
Energieweg 6
1271ED Huizen

tel: 035-5249900
Over Breijer Bouw en Installatie

Breijer Bouw en Installatie is al ruim 60 jaar partner in elk bouw- en installatieproject. We werken in diverse branches onder andere voor gezondheidsinstellingen, scholen, overheidsinstellingen, retail en woningbouwcorporaties, maar ook voor projectontwikkelaars, beleggers en onroerend goedbeheerders. Voor deze opdrachtgevers realiseren we groot- en kleinschalige projecten op het gebied van renovatie, verbouw, nieuwbouw, installatie, onderhoud en beheer.

Bouw

Nederland heeft een enorme behoefte aan specialisten in renovatie. Bestaande utilitaire panden zijn veelal van zo’n goede bouwkundige kwaliteit dat ze met een moderniseringsslag nog jarenlang aantrekkelijk blijven. In de woningsector investeren overheden en woningbouwcorporaties miljarden in het ingrijpend vernieuwen van stadswijken. Breijer Bouw en Installatie heeft in de afgelopen 60 jaar een unieke expertise opgebouwd in het opwaarderen, renoveren of vernieuwbouwen van utiliteitspanden en woningen. Doordat we bijna alle specialismen in eigen huis hebben, hoeven we vrijwel nooit nee te zeggen, beperken we de risico’s voor de opdrachtgever en is er nog maar één aanspreekpunt.

Installatie

Breijer Bouw en Installatie kan zich met recht totaalleverancier noemen. We doen nagenoeg alles: van meterkasten vervangen tot het aanleggen van datanetwerken, van klimaatbeheersing en verwarming tot koeltechniek, van inbraakalarmen tot sprinklerinstallaties. Deze disciplines schrijven vaak afzonderlijk in op bouwprojecten. Maar ze zijn ook multidisciplinair inzetbaar. U heeft dan nog maar één aanspreekpunt en onze projectmanager is bovendien in staat om de werkzaamheden en de logistiek perfect op elkaar af te stemmen. Zo vermijdt Breijer dubbel werk, komt wachten op elkaar niet meer voor, is de overlast minder groot en kan het project vaak sneller worden voltooid.