Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Bout & Zn BV in
Huizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Bout & Zn BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Bout & Zn BV
Industrieweg 9/A
1271AJ Huizen

tel: 035-5252229
Aannemersbedrijf Bout & Zn BV is een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar ervaring heeft op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en klein en groot onderhoud. In die jaren zijn talloze projecten door Bout gerealiseerd in zowel de particuliere woningbouw als de utiliteitsbouw.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. de rijksgebouwendienst, Rijkswaterstaat, Waterleidingbedrijf Midden- Nederland (tegenwoordig Vitens), diverse vastgoedbedrijven en gemeentelijke instellingen. Bij alle projecten werken wij standaard met duidelijke afspraken, goed gespecificeerde offertes, vaste levertijden en deskundige begeleiding. Of het nu gaat om een kleine renovatie, een omvangrijk nieuwbouwproject of onderhoudswerkzaamheden.

Aannemersbedrijf Bout & Zn BV is al sinds enkele jaren een erkend leerbedrijf en heeft al enkele leerlingen via het leerlingwezen opgeleid.

Rond 1925 stichte de heer Johannes Bout, samen met de 3 compagnons, een aannemersbedrijf onder welluidende naam ‘Combinatie Bout en Slokker’.
Jarenlang werden er in en rond de gemeente Huizen verschillende huizen gebouwd.

Begin jaren 30 moest de heer Bout vanwege ziekte uit de zaak treden, waarna de heer Slokker en zijn zoons het bedrijf voortzetten. In 1934 werd een nieuw aannemersbedrijf opgericht onder de naam Bout en Schaap. Tot aan de 2de wereldoorlog werden er verschillende projecten gebouwd, waaronder een drietal hallen voor de Balatum (tegenwoordig BN International).

Na de Tweede Wereldoorlog werd de draad weer opgepakt en in 1945 werkte het bedrijf samen met andere aannemers aan de renovatie van de verwoeste gebieden in het land. In 1947 trad de heer Schaap uit het bedrijf en ging Joh. Bout alleen verder.

In 1954 trad de heer Jac. Bout, de grootvader van de huidige directeur, aan in de zaak. De heer J. Kos werd mede-eigenaar. Verschillende rijksgebouwen werden gerealiseerd en ook werd gebouwd voor het Waterleidingsbedrijf Midden-Nederland en het Gooisch Natuurreservaat.

In 1962 trad de oprichter van de firma, de heer Joh. Bout, uit de zaak en ging het bouwen verder onder leiding van de heren Bout en Kos. De relatie tussen het bouwbedrijf enerzijds en de rijksgebouwendienst en het waterleidingbedrijf anderzijds werd steeds hechter en bepaalt ook nu nog een belangrijk deel van de werkzaamheden van het bouwbedrijf.

In 1988 volgde de overdracht van de zaak aan de zonen van Jac. Bout, Theo en Johan. Jarenlang werden er onder de leiding van de broers gewerkt in en rond het Gooi. Ook onder hun leiding bleef de hechte band met de rijksgebouwendienst en het waterleiding bedrijf.

In 1997 is Theo Bout uit de zaak getreden en tot nu gaat het bouwen nog steeds door onder leiding van Johan Bout.

In 2002 heeft, de zoon van Johan Bout, Michel zich na een HBO opleiding aan het bedrijf gevoegd. En vanaf 2009, meer dan 80 jaar na het begin, wordt er een nieuwe maar vertrouwde weg ingeslagen en gaan de zaken officieel verder onderleiding van alweer de vierde generatie van het bedrijf.