Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Bakker Bouw BV in
Huizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Bakker Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Bakker Bouw BV
Energieweg 17
1271 EC Huizen

tel: (0)35 - 8888114
Aannemersbedrijf Bakker Bouw BV vindt zijn oorsprong in 1999. Begonnen als bouwprojectmanagement en sinds 2003 actief in haar huidige vorm. Vanuit het groene hart van het Gooi, Blaricum, hebben we een indrukwekkend portfolio en een daarbij behorend relatiebestand mogen opbouwen.

Van een simpele onderhoudsklus tot een totale renovatie. Altijd bieden we een pasklare en flexibele oplossing. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we ons behalve als uitvoerende partij ook opstellen als adviseur bij al uw bouwtechnische vraagstukken.

Aannemersbedrijf Bakker Bouw BV bouwt zowel in de huur- als in de koopsector. De laatste jaren heeft het bedrijf in deze sector een flinke groei doorgemaakt. De ontwikkelingen op het terrein van energiezuinig en duurzaam bouwen worden op de voet gevolgd. In overleg met de opdrachtgever kunnen deze aspecten in het ontwerp worden meegenomen.

We hebben ons gespecialiseerd in het bouwen voor de grotere en kleinere opdrachtgevers. Geen wonder dat ook horeca ketens en woningbouwverenigingen bij BakkerBouw BV vaste klant zijn, ook al omdat we na de oplevering met toewijding onderhoud op ons kunnen nemen. We nemen u graag werk uit handen, en kunnen ook uw vergunningen regelen. We weten wat we afspreken en de opdrachtgever weet dat ons woord echte waarde heeft.

Specialiteiten
  • Dakkapel
  • Kelder
  • Kozijnen
  • Schilderwerk
  • Vloer
  • fundering
  • timmerfabriek