Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Profbouw in
Heiloo
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Profbouw
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Profbouw
Kennemerstraatweg 652
1851 NL Heiloo

tel: 06 - 22453435
Aannemersbedrijf Profbouw - professioneel in elke klus

Aannemersbedrijf Profbouw is een klein aannemersbedrijf dat zich richt op aan- en verbouw bij particulieren. Ook voor reparaties, restauratie en onderhoud bent u hier aan het goede adres.

Zoals de naam al zegt kunt u professionaliteit verwachten. Het leveren van kwaliteit vormt het visitekaartje van Aannemersbedrijf Profbouw.

Liever zelf (ver)bouwen, omdat u een goede doe-het-zelver bent? Aannemersbedrijf Profbouw geeft ook bouwadvies en biedt dan het stukje vakmanschap dat u mist. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Het werkgebied van Aannemersbedrijf Profbouw ligt in Noord-Holland tussen Alkmaar en Amsterdam. Woont u binnen een straal van 40 kilomer vanaf Heiloo, dan komt Aannemersbedrijf Profbouw graag naar u toe.


Profwerkwijze

Op uw verzoek maakt Aannemersbedrijf Profbouw vrijblijvend een offerte. Dit kan pas goed na overleg met u over de uit te voeren werkzaamheden en de wensen die u daarbij hebt.

Als de offerte klaar is krijgt u de tijd om deze zelf te beoordelen. Vervolgens maakt Aannemersbedrijf Profbouw met u een afspraak om de offerte punt voor punt met u te bespreken. Voor u wordt zo duidelijk welke werkzaamheden en materialen geleverd gaan worden.

Op dit punt kunnen zonodig nog aanpasssingen gedaan worden. Op die manier kan Aannemersbedrijf Profbouw de offerte 'op maat' maken. Nadat u de uiteindelijke offerte heeft beoordeeld, beslist u of Aannemersbedrijf Profbouw het werk mag uitvoeren. Vervolgens bespreekt Aannemersbedrijf Profbouw met u een startdatum en de termijn waarop het werk klaar zal zijn.

Het kan zijn dat u tijdens de bouw extra werkzaamheden wilt laten uitvoeren, zogenaamd meerwerk. Deze werkzaamheden vallen buiten de offerte, daarom vindt Aannemersbedrijf Profbouw het belangrijk om de prijs en de noodzaak van meerwerk steeds met u te bespreken.