Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Bellekom GWW BV in
Heiloo
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Bellekom GWW BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Bellekom GWW BV
Stationsweg 22
1851LK Heiloo

tel: 06 53404843
De onderneming komt voort uit de in eind jaren zeventig opgerichte roemruchte eenmanszaak “HAPPY SCHEP”. Deze onderneming van Jan Bellekom was gericht op het verhuren van machinisten. Begin jaren tachtig werd de eerste eigen machine aangeschaft dit betrof een wiellader die al gauw werd voorzien van een hijsmast, wat voor die tijd een innovatie was. Al snel bleek er behoefte aan een tweede machine eveneens een wiellader met hijsmast het hek was van de dam, diversen machines kwamen zoals verreikers, minishovels en kraantjes.

Inmiddels bestaat het bedrijf uit diversen shovels, mobiele en rupsgraafmachines en ook verreikers. Dit alles wordt bediend door een uiterst deskundige machinisten. Een specialiteit van Aannemersbedrijf Bellekom GWW BV is het verhuren van machines voor langere termijn. Hierbij kan gedacht worden aan machines in huisstijl of het inhuren van een op maat inzetbare machine op project basis. Daarnaast kunnen wij ook de montage van prefab betonnen elementen verzorgen en uiteraard schuwen wij het grondverzet in onderaanneming niet. Kortom, met Bellekom de bouwmeester.