Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Praag bouw in
Heemskerk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Praag bouw
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Praag bouw
Het Aambeeld 1
1969 NC Heemskerk

tel: 0251-756932
Welkom bij Praag Bouw B.V.

Voor een innovatief en vooruitstrevend bouwbedrijf in Noord-Holland bent u bij PraagBouw uit Heemskerk op het juiste adres. Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij als motto: kwaliteit is hoofdzaak. Dit ziet u terug in al onze projecten.
Hierbij richten we ons met name op de woning-renovatie en utiliteitsbouw. Opdrachtgevers herkennen ons bouwbedrijf uit aan de kennis en expertise waarmee wij te werk gaan. In de loop der jaren hebben we dan ook een indrukwekkende referentielijst op weten te bouwen. Zij zijn afkomstig uit particuliere sector , woningbouwverenigingen, overheidsinstanties en het bedrijfsleven.

Wij hechten veel waarde aan de beoordeling van onze opdrachtgevers. Wilt u ook graag met ons aan de slag? Neem dan contact op met ons bouwbedrijf in en wie weet realiseren we binnenkort samen iets moois!