Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Gebr Zonneveld BV in
Heemskerk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Gebr Zonneveld BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Gebr Zonneveld BV
De Trompet 1570
1967DB Heemskerk

tel: 0251-232390
Sterk in vakwerk!

Gebroeders Zonneveld B.V is een modern en succesvol bouwbedrijf. Een toenemende klantenkring van particulieren tot multinationals is het resultaat van kwalitatief, innovatief en kosteneffectief bouwen. Met oog voor mens en milieu! Aannemers bedrijf Gebroeders Zonneveld is gevestigd in Heemskerk.

Met inmiddels meer dan 20 gekwalificeerde personeelsleden en een vertrouwd netwerk van zefstandig werkende vakmensen zijn uw opdrachten bij ons in ervaren handen.

Momenteel worden zowel groot- als kleinschalige bouwprojecten gerealiseerd in woning-, renovatie, utiliteits- en recreatiebouw.

Met VCA-kwaliteit en ook MVO aspecten hoog in het vaandel worden onze projecten tot een goed resultaat gebracht.

Verder is Gebroeders Zonneveld een erkend leerbedrijf.

Start

In 1993 is Ronald Zonneveld, vanuit het ouderlijk huis, Ronald Zonneveld Timmerwerken gestart. Twee jaar later voegt zijn (tweeling)broer Alex zich bij hem, waarna de bedrijfsnaam werd gewijzigd in Gebroeders Zonneveld BV. De werkzaamheden breidden zich snel uit, wat tot gevolg heeft dat het personeelsbestand in de loop der jaren steeds groter wordt.In 1998 verhuist het bedrijf naar een bedrijfspand aan de Regerstraat te Heemskerk, om in 2004 te verhuizen naar een gloednieuw pand op het bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk.

Gecertificeerd bouwbedrijf

Gebroeders Zonneveld BV is een VCA gecertificeerd bouwbedrijf.
Personeel & regie

Ons personeelsbestand bestaat inmiddels uit meer dan 20 vakbekwame personeelsleden. Hiernaast maken we regelmatig gebruik van ons vertrouwde netwerk van ZZP-ers en onderaannemers. Alex Zonneveld houdt zich voornamelijk bezig met de planning en organisatie op de particuliere markt en Ronald Zonneveld met de organisatie en uitvoering van de onderaanneming.

Hoofd en onderaanneming

Onze werkzaamheden bestaan uit ca. 30% hoofdaanneming en 70% onderaanneming. Zowel op de particuliere markt als in de onderaanneming hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Onze persoonlijke benadering , oog voor kwaliteit en planning en het actief meedenken met de klant wordt zeer gewaardeerd.

MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kwalitatief bouwen met oog voor mens en milieu!
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een actief streven van een organisatie om niet alleen maar winst te maken en te blijven voortbestaan, maar hierbij een zo positief mogelijke invloed op de maatschappij te hebben; op de korte en op de lange termijn. Hiervoor wordt in beginsel gekeken naar economische, sociale en milieubelangen die alle zo goed mogelijk worden behartigd.

Bij MVO worden bovengenoemde elementen op een evenwichtige manier met elkaar gecombineerd. In dit verband wordt er ook wel gesproken van de 3 P’s: People, Planet en Profit.

Dat klinkt nogal 'wollig' voor een aannemersbedrijf. Toch is het wel degelijk een belangrijk aspect bij onze bedrijfsvoering en in de uitvoering van onze projecten. Het is een kwestie van bewust omgaan met de mogelijkheden om zo een bijdrage te leveren.

People

Het ondernemerschap levert een bijdrage aan sociaal-maatschappelijke doelen, zoals een goed personeels-en ARBO beleid of het tonen van betrokkenheid bij de buurt / gemeenschap.

Planet

De bedrijfsvoering is gericht op een zo laag mogelijke milieubelasting.
Zo draagt het bedrijf bij aan een betere leefomgeving.

Profit

Het behalen van rendement is absoluut noodzakelijk voor het voortbestaan van de onderneming.

VCA, Veiligheid voorop!

VCA is een checklist om een veilige en gezonde werkomgeving te bevorderen en het milieu zo min mogelijk te belasten.

Enkele voordelen voor de opdrachtgever:

- Veminderde risico's op de werkvloer
- Gemotiveerde werknemers
- Voldoen aan de wettelijke verplichtingen
- Onafhankelijke periodieke toetsing

Gebr. Zonneveld BV is al sinds 1999 VCA gecertificeerd.

Specialiteiten
  • Dakkapel
  • Kelder
  • Vloer
  • Architect
  • Interieur
  • Kantoor
  • Maatwerk
  • Veranda