Aannemersbedrijf in Groningen
Aannemersbedrijf
Doornbos BV Aannemings- en Boorbedrijf in
Groningen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Categorien *
Verbouwing
Aanbouw
Renovatie
Nieuwbouw
Metselwerk
Kelder(bouw)
Sloopwerk
Dakwerk
Asbest verwijderen
Gat(en) boren (muur / vloer / dak)
Gevelreiniging / voegrenovatie
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VDoornbos BV Aannemings- en Boorbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type opdracht: *
Bouwjaar gebouw
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

Doornbos BV Aannemings- en Boorbedrijf
Friesestraatweg 201/2A
9743AC Groningen

tel: 050-5714014
Doornbos BV Aannemings- en Boorbedrijf is een bedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de bouw. We draaien dus al wat jaartjes mee. Dit is niet enkel gelukt door liefde voor het vak, ambachtelijkheid, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid maar vooral door de kracht van ons voortdurende streven naar verbetering.

In de eigen regio, maar ook hierbuiten zijn we al jaren succesvol binnen de verschillende takken van de bouw. Ook staan we bekend als een aannemer die renovatie-, verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden met de grootste zorgvuldigheid uitvoert.

Met gerenommeerde klanten als KPN, VROM, Atos Origin, diverse woningbouwverenigingen én de gemeente Groningen bewijst Aannemingsbedrijf Doornbos betrouwbare kwaliteit te leveren en zijn afspraken stipt na te komen. Al 70 jaar lang...

Diensten

Als aannemersbedrijf vinden wij het bijzonder belangrijk ten alle tijde de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Omdat wij beseffen dat ook onze medewerkers hier een grote rol spelen, werken we met goed opgeleide vaste mensen.

Met hun vakmanschap en betrokkenheid leggen zij iedere dag de basis voor de kwaliteit die wij al jaren bieden.

Door de jaren heen zijn we vele bedrijven en particulieren van dienst geweest bij zowel grote als kleine projecten. Bent u benieuwd kijk dan onder de pagina referenties.

Enkele diensten uitgelicht:

  • Diamantboren »
  • Verbouw van woningen/bedrijfspanden »
  • Onderhoud van woningen /bedrijfspanden - totaalonderhoud »
  • Maatwerk in hout »