Aannemersbedrijf in Groningen
Aannemersbedrijf
B Kooi BV Aannemersbedrijf in
Groningen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Categorien *
Verbouwing
Aanbouw
Renovatie
Nieuwbouw
Metselwerk
Kelder(bouw)
Sloopwerk
Dakwerk
Asbest verwijderen
Gat(en) boren (muur / vloer / dak)
Gevelreiniging / voegrenovatie
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VB Kooi BV Aannemersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type opdracht: *
Bouwjaar gebouw
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

B Kooi BV Aannemersbedrijf
Duinkerkenstraat 14
9723BR Groningen

tel: 050-3136565
Bouwbedrijf B.Kooi is een echt familiebedrijf, waarin klanttevredenheid al meer dan 50 jaar centraal staan. Bouwbedrijf B.Kooi werd in 1961 opgericht in Groningen door Barteld Kooi. Het bedrijf begon als eenmanszaak, maar groeide al snel uit naar een bv. In de jaren 80 werd het bedrijf overgenomen door Leo Kooi, de oudste zoon van Barteld. Inmiddels heeft Bart Kooi de traditie in stand gehouden, door als oudste zoon van Leo Kooi, het bouwbedrijf over te nemen van zijn vader. Daarmee staat de derde generatie Kooi aan het roer van het bouwbedrijf. Bart Kooi heeft de passie voor het bouwen en verbouwen overduidelijk in de genen meegekregen.

Bouwbedrijf B.Kooi heeft zich vanaf het begin toegelegd op het verbouwen en onderhouden van woningen en gebouwen, voor zowel bedrijven als particulieren. Ook werden (kleine) nieuwbouwprojecten door de jaren heen niet uit de weg gegaan. Naast losse projecten werkt het bouwbedrijf ook samen met een aantal vaste opdrachtgevers. Een van deze vaste opdrachtgevers is bijvoorbeeld het Martini ziekenhuis in Groningen, waarvoor bouwbedrijf B.Kooi al enkele jaren een groot aantal onderhouds- en verbouwprojecten uitgevoerd heeft.

Kenmerkend voor het bedrijf is het vakmanschap en de ervaring in het oplossingsgericht denken. Door op een betrokken wijze mee te denken met de opdrachtgever, kan bouwbedrijf B.Kooi bijna elke uitdaging op bouwgebied aan. Het bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen en het zeer geringe verloop van het gemotiveerde en vakbekwame personeel; de meeste medewerkers zijn al jaren in vaste dienst en daarmee een vertrouwd gezicht bij onze opdrachtgevers. Bouwbedrijf B.Kooi werkt samen met een aantal vaste onderaannemers, zodat hier ook altijd de lijnen kort zijn en de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bouwbedrijf B.Kooi is trots op de jarenlange relaties die ze opgebouwd hebben met een groot aantal tevreden opdrachtgevers.

Specialiteiten
  • Dakkapel
  • Woningen