Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf G Velten Enter BV in
Enter
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf G Velten Enter BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf G Velten Enter BV
Rijssenseweg 27
7468AA Enter

tel: 0547-381351
Geschiedenis Aannemersbedrijf G Velten Enter BV

Aannemersbedrijf G Velten Enter BV vindt zijn oorsprong in het jaar 1920, waarin Gerrit Velten een bouwbedrijf oprichtte aan de dorpsstraat in Enter. Het begon allemaal in de schuur van de familie Velten. Naarmate het bedrijf groeide en de schuur te klein werd voor alle werkzaamheden zijn ze naar een nieuwe locatie gaan zoeken. In 1927 vond hij de perfecte locatie voor het bedrijf aan de Rijssenseweg 27 te Enter. Aan de Rijssenseweg is een geheel nieuw huis, kantoor en werkplaats gebouwd. In 1960 nam Gerrit Jan Velten het bedrijf van vader over. Omstreeks 1974 is de werkplaats uitgebreid en gemoderniseerd. In 1983 nam Gerrit (de zoon van Gerrit Jan) de zaak definitief over. Hij is de derde generatie in het bouwbedrijf. Je kunt dus wel zeggen dat het bouwen hen in de genen zit!

Bedrijfsprofiel

Aannemersbedrijf G Velten Enter BV is sinds 1920 gevestigd in Enter. Het is een middelgroot bouwbedrijf met aan het hoofd Gerrit Velten. Een team van ca. 10 enthousiaste werknemers vormen samen met Gerrit de basis van het bouwbedrijf.

Aannemersbedrijf G Velten Enter BV is voornamelijk gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw van zowel woningen als bedrijfspanden. Renovaties van klein tot groot maar daarnaast ook interne verbouwingen, uitbouw/afbouw en kantoorrenovaties.

Een goede start is het halve werk

Door degelijke werkvoorbereiding met korte lijnen naar vaste onderaannemers, leveranciers en klanten worden de projecten van klein tot groot efficiënt uitgevoerd.