Aannemersbedrijf
Sylva Bouw BV in
Enschede
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy

Marssteden 44
7547TC Enschede

tel: 053-4286868
De structuur van kwaliteit

Opgericht in 1933 heeft Sylva Bouw zich ontwikkeld tot een middelgroot, allround bouwbedrijf. De onderneming is dan ook op veel terreinen actief: utiliteitsbouw, woningbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, projectmatig onderhoud en projectontwikkeling. Op een solide fundament van ruim 75 jaar ervaring combineert Sylva Bouw ambachtelijk vakmanschap en modern management tot een goed doortimmerd concept. Kernwoorden in dit succesvolle geheel zijn kwaliteit, zekerheid en veiligheid: aspecten die hoog in ons vaandel staan.

Met als logisch gevolg dat steeds meer bedrijven, instellingen en particulieren vruchtbaar gebruik maken van onze expertise om bouwprojecten van topkwaliteit te realiseren. Met tal van opdrachtgevers hebben we een langdurige relatie opgebouwd. Ook voor hun nieuwe projecten worden we telkens weer ingeschakeld: een betere aanbeveling zouden we nauwelijks kunnen bedenken.

Specialiteiten
  • Dakbedekking
  • Zonwering
  • Architect