Aannemersbedrijf in Eindhoven
Aannemersbedrijf
Buytels Bouwbedrijf BV in
Eindhoven
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Categorien *
Verbouwing
Aanbouw
Renovatie
Nieuwbouw
Metselwerk
Kelder(bouw)
Sloopwerk
Dakwerk
Asbest verwijderen
Gat(en) boren (muur / vloer / dak)
Gevelreiniging / voegrenovatie
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBuytels Bouwbedrijf BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type opdracht: *
Bouwjaar gebouw
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

Buytels Bouwbedrijf BV
Park Forum 1025
5657HJ Eindhoven

tel: 040-2444178
Werkwijze

U kunt ons inschakelen in verschillende fases van uw project maar wij kunnen uw project ook van begin tot eind coördineren en realiseren; van schets tot oplevering. Indien gewenst tekent onze interieur ontwerper ook nog een invulling van uw nieuwe ruimte. In onze eigen werkplaats reproduceren wij vakkundig die elementen die niet meer te restaureren zijn. Verder werken we alleen met de beste partners, die dezelfde perfectie nastreven als wij. Onze communicatielijnen zijn kort, waardoor we snel schakelen en het project geheel transparant en binnen budget blijft.

Teamwork

Ons bouwteam bestaat uit 25 vakmensen met ieder een eigen specialisme. De meeste medewerkers zijn al lange tijd bij ons in dienst en vormen een hecht team, dat goed op elkaar is ingewerkt. Wij passen ons zoveel mogelijk aan aan uw leef- of werkwijze, zodat de eventuele overlast tot een minimum beperkt blijft.

Leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf werken wij graag mee aan de opleiding van onze potentieel nieuwe medewerkers. Daarom bieden wij leerlingen de kans om met verschillende projecten mee te lopen waarbij vakkundigheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid een grote rol spelen. Natuurlijk worden deze leerlingen vakkundig begeleid door onze eigen daarvoor opgeleide leermeesters.

Kostenspecificatie

Naar aanleiding van bouwtekening en bestek bespreken wij uw aanvullende wensen en mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde open kostenspecificatie, zodat u precies kunt zien hoe de kosten zijn opgebouwd. Op basis van deze specificatie volgt uiteindelijk de vaste aanneemsom, waardoor u exact weet waaraan u begint. Geen nare verrassingen dus maar een kostenverloop dat transparant en open is. Zo krijgt ‘bouwen door vertrouwen’ een extra dimensie.

Naar eigen wens

Maatwerk betekent voor ons dat we indien mogelijk al uw wensen verwerken in uw project. Zodat u zich thuis voelt in uw pand, dat helemaal beantwoordt aan uw individuele smaak.

Alles in stijl

Uiteraard doen we nooit afbreuk aan de kwaliteit en kiezen we voor een uitvoering in stijl, van begin tot eind, voor elk detail.

Uit eigen keuken

Wij kunnen u ook een voorstel doen voor de inrichting van uw huis. Een binnenhuisontwerp uit de keuken van Bouwteam Buytels als afronding van een succesvol en hoogwaardig bouwproject.