Aannemersbedrijf
Jellema aannemingsmaatschappij in
Dokkum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VJellema aannemingsmaatschappij
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Jellema aannemingsmaatschappij
Hogedijken 21
9100 AA Dokkum

tel: (0519) 297300
Jellema aannemingsmaatschappij is al een kleine eeuw actief in de bouw en is gevestigd te Dokkum. In de loop der jaren zijn er talloze projecten uitgevoerd in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Voor de seriematige woningbouw zijn er door Jellema aannemingsmaatschappij een viertal woningtypen ontwikkeld die u vindt op deze site.

Jellema aannemingsmaatschappij realiseert op een plezierige en zakelijke manier kwaliteitsprojecten. Door een platte organisatie en een projectmatige aanpak bekleden wij een uitstekende concurrentiepositie.

Onze goed gemotiveerde medewerkers worden door middel van ons scholingsplan regelmatig getraind op het gebied van veiligheid, hulpverlening, efficiëntie en nieuwe bouwtechnieken. Als erkend leerbedrijf leiden wij continu timmerlieden en middenkaderleden op om de kwaliteit van onze medewerkers op een hoog peil te houden. Door zoveel mogelijk met een vast team van leveranciers en onderaannemers samen te werken en deze in een vroeg stadium bij onze projecten te betrekken ontstaat de teamgeest die nodig is om hoge kwaliteit te waarborgen.
Jellema aannemingsmaatschappij is zowel ISO als VCA** gecertificeerd.