Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf van der Werff Dokkum BV in
Dokkum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf van der Werff Dokkum BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf van der Werff Dokkum BV
Beurtvaart 7a
9101 RB Dokkum

tel: 06 30292594
Bouwbedrijf van der Werff is een ervaren, dynamisch en klantgericht bedrijf dat zowel voor de particuliere als de zakelijke markt werkt. Wij leveren kwalitatief hoogstaand werk met een team van ervaren vakmensen. Bij Bouwbedrijf van der Werff houden we van duidelijkheid: korte lijnen, één aanspreekpunt en heldere communicatie. Wij zijn een degelijk bedrijf in de zin van zorgvuldig en betrouwbaar.

Bouwen met Bouwbedrijf van der Werff betekent zorgeloos bouwen. Ontzorgen van de klant, ruimte en aandacht voor uw ideeën, het hele bouwproces begeleiden van begin tot eind: wij doen het graag voor u!

U kunt ons inschakelen voor het afhangen van een deur, het maken van een kozijn in de eigen timmerwerkplaats tot een volledig nieuwbouwproject. Ook voor het onderhouden en restaureren van woningen, bedrijfspanden en Rijksmonumenten kunt u bij ons terecht. Wij bouwen volgens afspraak en binnen het afgesproken budget.

Met onze frisse en moderne werkwijze, gecombineerd met enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres voor bouwen, verbouwen, onderhoud en restauratie!

Interesse in ons? Vraag vrijblijvend offerte aan of neem contact met ons op.