Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Visser BV in
Dokkum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Visser BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Visser BV
Hogedijken 40
9101WZ Dokkum

tel: 0519-518563
Aannemersbedrijf Visser BV is een sterk en betrouwbaar familiebedrijf. We zijn actief in de agrarische sector, utiliteitsbouw en de woningbouw.

Op onze website geven we u graag een beeld van ons bedrijf en onze werkzaamheden. Daarnaast kunt u zien welk projecten Bouwbedrijf Visser reeds realiseerde.

Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Aannemersbedrijf Visser BV is een sterk en betrouwbaar familiebedrijf gevestigd in Dokkum.

Ons bedrijf telt momenteel ruim 25 medewerkers en richt zich qua werkgebied hoofdzakelijk op de de drie noordelijke provincies. Maar ook zijn er door ons projecten gerealiseerd in Noord-Holland en op de Waddeneilanden.

Aannemersbedrijf Visser BV is actief in de agrarische bouwsector, utiliteitsbouw en woningbouw. Voor alle drie sectoren geldt dat wij zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie werkzaamheden uitvoeren.

In ons nieuwe vestiging in Dokkum hebben wij alles in huis om snel en slagvaardig in te spelen op de wensen van onze klanten. Wij kunnen voor onze klanten het gehele bouwproces verzorgen, van ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering van het project.

Over ons

Missie en visie

Missie:

Aannemersbedrijf Visser BV is een sterk en betrouwbaar familiebedrijf, actief in de agrarische bouwsector, utiliteitsbouw en de vrijstaand woningbouw.

Wij zijn een organisatie die continue streeft naar een verbetering van kwaliteit en efficiency tijdens het gehele bouwproces, van advies tot aan de oplevering.

Door onze vele jaren ervaring en door gebruik te maken van moderne bouwsystemen en te investeren in nieuwe ontwikkelingen, kunnen we snel en slagvaardig inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers.

Visie:

Aannemersbedrijf Visser BV wil de komende jaren zijn sterke positie binnen de agrarische sector garanderen.

Daarnaast gaan we ons meer richten op de uitvoer van projecten in de utiliteitsbouw en de exclusieve vrijstaande woningbouw.

Door de vele jaren ervaring in de agrarische bouw zijn wij ook in staat om grote projecten in de utiliteit- en woningbouw uit te voeren.

Specialiteiten
  • Architect
  • Bedrijfspanden
  • Houtbewerking
  • Maatwerk
  • Woningen