Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Bot Bouw in
Diemen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Bot Bouw
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Bot Bouw
Verrijn Stuartweg 34
1112AX Diemen

tel: 020-5195030
Visie

Wij willen een klantgericht familiebedrijf zijn waarbij innovatie en organisatie ten grondslag liggen aan moderne en duurzame huisvesting en oplossingen.

Missie

Aannemersbedrijf Bot Bouw wil haar klanten en afnemers hoogwaardige duurzame totaaloplossingen bieden. Daartoe leveren wij organisatievermogen, flexibiliteit, kennis, productiecapaciteit en vakkundigheid om samen met onze partners te bouwen aan de toekomst.

Aannemersbedrijf Bot Bouw stelt zich als doel om de organisatie communicatief, betrokken en kwalitatief op te bouwen. Hiermee creëren wij voor de klant maar ook voor de medewerkers een onderneming waarmee en waarin het prettig werken is.

Ambitie

Met ons daadkrachtig organisatievermogen en op basis van kennisdeling is onze uitdaging de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dan spreken wij van toegevoegde waarde.

Structuur

De kracht van verbinding

Aannemersbedrijf Bot Bouw Initiatief en Aannemersbedrijf Bot Bouw zijn zelfstandige bedrijven binnen de
Aannemersbedrijf Bot Bouwgroep en werken intensief samen. Met doordachte initiatieven creëren wij nieuwe woon- en werkomgevingen. Dit stopt niet bij een of twee pogingen, wij zetten door en blijven betrokken. Onze solide financiële basis geeft de lange adem die nodig kan zijn om projecten tot een succes te maken.

Ook buiten onze organisatie zijn wij regisseur van verbinding. Van klantwens tot nazorg. Wij verbinden wensen met mensen. Mensen met de expertise om uw wensen te realiseren. Hiervoor werken wij samen met gemeenten, beleggers, zorginstellingen, corporaties en adviseurs.

Wij menen dat bij het realiseren van projecten niet alleen het eindresultaat belangrijk is, maar ook de wijze waarop dit tot stand komt. Daarom laten wij onze werkwijze vooral leiden door een luisterend oor voor onze opdrachtgevers en overige projectpartners.

Onderhoud

Duurzaamheid als voorwaarde

Wij creëren nieuwe woon- en werkomgevingen. Dit kan een aanzienlijke invloed op het milieu hebben. Wij definiëren duurzaamheid als gebouwen welke de toekomstige generaties graag van ons erven en onderhouden.

In onze bedrijfsvoering en onze projecten is duurzaamheid een rode draad. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden op een duurzame wijze. Van multifunctioneel ruimtegebruik tot materiaal toepassing. Van energiebesparing tot recycling.

Lean werkwijze

De kracht van samenwerking
Binnen onze organisatie voeren wij de Lean werkwijze door. Volgens ons is Lean in essentie een middel om voortdurend iedere vorm van overbodige verspilling in het proces te identificeren en elimineren.

Wij zijn overtuigd dat samenwerking hierbij een essentiële voorwaarde is. Op basis van professionaliteit, respect en vertrouwen wordt het pas mogelijk om werkelijk effectief samen te werken. Er is lef en doorzettingsvermogen voor nodig om continue de projectpartners, maar in eerste plaats onszelf, te wijzen op mogelijke verspillingen en deze te elimineren.

Vanuit onze praktijkervaring hebben wij een online programma ontwikkeld om Lean werken te faciliteren. Dit programma “Constructor” maakt het mogelijk om op projectbasis digitaal gegevens uit te kunnen wisselen en een collectieve planning te maken. Alle relevante projectinformatie voor alle projectpartners 24-uur per dag beschikbaar. Toegankelijk, eenvoudig, veilig en effectief!

Specialiteiten
  • Zwembad
  • Appartementen
  • Architect
  • Deuren
  • Infrastructuur
  • Kantoor
  • Water
  • Woningbouw
  • Woningen