Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf VBN in
Damwoude
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf VBN
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf VBN
Wyger Martensstraat 1
9104 JL Damwoude

tel: 0511 425368
Aannemersbedrijf VBN is een klein Fries bouwbedrijf uit Damwoude met werkplaatsen in Kollumerzwaag en Dokkum. Het werkgebied is Noord-Nederland. Al voor de officiële oprichting in 2000 was Eelke Klaver al enkele jaren bezig als zelfstandige onderhoudstimmerman. Wat begon met het uitvoeren van kleine klusjes, groeide al snel uit tot het realiseren van grotere opdrachten. In de loop der tijd is zijn bedrijf gegroeid met twee werknemers, die zich vooral met de opzet en uitvoering van de opdrachten bezig houden. Onze medewerkers en opdrachtgevers zijn voor ons heel belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor een vast aanspreekpunt voor de opdrachtgever, voor overzicht en slagkracht.


De werkplaats.

Aannemersbedrijf VBN een slagvaardige partner in projecten op het gebied van wonen en werken. Door de gecombineerde deskundigheid van bouwen en renoveren is Aannemersbedrijf VBN een waardevolle partner voor zowel bedrijven als particulieren. Klantgerichtheid, service en kwaliteit zijn gewaarborgd door het bedrijf. Bovendien zijn nazorg en onderhoud een essentieel onderdeel van het slagvaardige bedrijf. Door de jarenlange ervaring worden rendabele oplossingen aangedragen en gerealiseerd. Aannemersbedrijf VBN is bovendien VCA*-gecertificeerd, een waarborg voor goede kwaliteit.