Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Kok-Meijerink BV in
Coevorden
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Kok-Meijerink BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Kok-Meijerink BV
Trageldijk 2
7741 KN Coevorden

tel: 0524-512979
Aannemersbedrijf Kok-Meijerink BV is opgericht op 5-10-1992 maar heeft een geschiedenis die al vele jaren teruggaat. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf met zeer ervaren medewerkers allen al jaren bij ons in vaste dienst. De dagelijkse leiding is in handen van René en Hennie Meijerink. We houden ons bezig met de burger- en utiliteitsbouw waaronder nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. We zijn dus actief in alle segmenten van de bouw. Of het nu gaat om het afhangen van een raam, deur of het bouwen van een complete woning u kunt bij ons terecht.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven, instellingen en scholen. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben vaak 1 of 2 leerling-timmermannen in opleiding aan het werk. We hechten veel waarde aan het zelf opleiden van een allround timmerman.

Verder zijn we aangesloten bij de brancheorganisatie NVBU (Noordelijke Vereniging Burger- en Utiliteitsbouw). Ten alle tijde werken we met erkende onderaannemers zodat er op allerlei gebied voor de beste oplossing naar de klant toe gekozen kan worden.

Ons werkgebied is voornamelijk lokaal en regionaal en dan in de zuidoost hoek van Drenthe en de kop van Overijssel. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats die aan alle eisen voldoet. Hierin worden kozijnen en prefab elementen gemaakt voor op de bouwplaats. Dit gaat van een enkel raampje tot kozijnen voor een woning in draai-/kiep of bijvoorbeeld prefab wanden. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers, en natuurlijk altijd in nauw overleg met onze opdrachtgever.