Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Directbouw b.v. in
Coevorden
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Directbouw b.v.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Directbouw b.v.
De Holwert 4
7741 KC Coevorden

tel: 0524513043
Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf Directbouw b.v. is sinds de oprichting in 1955 fabricant van tijdelijke huisvesting, semi-permanente en permanente huisvestingen. Wij zijn niet alleen actief op de Nederlandse markt, maar ook in Duitsland hebben we een vestiging onder de naam E. Rent Raumsysteme GmbH.

De organisatie bestaat uit 31 werknemers. Stuk voor stuk vakmensen die een hecht team vormen om de productie van units in goede banen te kunnen leiden. Dankzij de uitgebreide en gedegen kennis van onze medewerkers kunnen onze modulaire bouwsystemen van casco tot sleutelklaar worden opgeleverd. Tevens kunnen infrastructurele werkzaamheden, zoals fundering, grondwerk en bestrating, door ons worden verzorgd.

Huisvesting op maat

Voor elk huisvestingsprobleem biedt Directbouw een passende oplossing. Of u nu een tijdelijke kantoorunit wilt huren of een permanent noodgebouw turn-key wilt leasen: Uw behoeftes staan centraal.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn overtuigd dat een persoonlijke aanpak het beste werkt, dus heeft u een vraag: dan geven wij graag antwoord. Ons team van enthousiaste adviseurs kunnen u, door hun ervaring, een passende offerte doen toekomen en staan u daarom graag te woord bij al uw huisvestingsvraagstukken.

Eigen productielijn

Wij adviseren, ontwerpen, fabriceren, verkopen en verhuren flexibele bouwsystemen, van kantoorunit tot sanitaire units, van noodlokalen tot tijdelijke schoolgebouwen. Dankzij onze eigen productielijn kunnen wij diverse branches voorzien van de bestpassende huisvesting.

Door de jarenlange ervaring van onze werknemers kunnen wij u de huisvesting bieden waarnaar u op zoek bent.

55 jaar ervaring

Aannemersbedrijf Directbouw b.v. is in 1955 gestart met het fabriceren van onder andere tijdelijke huisvesting, kantoorunits en noodlokalen. U kunt bij ons terecht voor het advies, ontwerp, verhuur en de fabricage van de modulaire bouwsystemen. We hebben ons gespecialiseerd in alles van kantoorunits tot volledige tijdelijke huisvesting voor bijvoorbeeld bedrijven, scholen en zorginstellingen. Daarnaast leveren we ook steeds vaker huisvesting vallend onder bouwbesluit permanent. Wij hebben kantoorunits te huur, maar voorzien u ook graag van kleedkamers met sanitair.