Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Tromp BV in
Castricum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Tromp BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Tromp BV
Heemstederweg 80
1902RP Castricum

tel: 0251-652482
Bouwbedrijf Tromp BV is een middelgrote bouwonderneming uit Noord-Holland en is al sinds haar oprichting rond 1850 gevestigd aan de Breedeweg in Castricum. Vanaf deze centrale locatie zijn wij hoofdzakelijk actief in Noord Holland voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers.

Daarnaast beschikken wij sinds het midden van de jaren negentig ook over een eigen projectontwikkelingsmaatschappij. Daardoor hebben wij ons in de afgelopen tien jaar nog verder kunnen ontwikkelen als een ondernemening met expertise in alle fases van het bouwproces. Onze mensen kunnen u dan ook volledig ten dienste zijn, van de planningsfase tot en met het onderhoud van het gebouwde object.

Wij ondersteunen U kan ook graag in de ontwikkeling en realisatie van uw project!

Van vader op zoon maken wij een traditie waar: het uitvoeren van huizenhoge projecten met degelijke materialen en een strakke planning.

Door het werken met een vast team en vaste onderaannemers hebben wij sinds 1850 ervaring en een soepele organisatie opgebouwd. Van bouwrijp maken tot opleveren is er heel wat waarvoor u bij ons terecht kunt.

Wij bouwen, verbouwen, renoveren & ontwikkelen in alle op deze beschreven disciplines.