Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Castricumse Bouw Combinatie in
Castricum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Castricumse Bouw Combinatie
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Castricumse Bouw Combinatie
Bijlacker 1
1902 AL Castricum

tel: 0251 671993
Aannemersbedrijf Castricumse Bouw Combinatie

Wij zijn een zeer traditioneel en multifunctioneel aannemingsbedrijf in burger- en utiliteitsbouw dat gespecialiseerd is in de bouw, verbouw en onderhoud van alle typen woningbouw, het aanpassen van woningen voor ouderen en het adviseren bij de koop of verkoop van woningen.

Wij zijn in staat om alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en dat komt onze multifunctionaliteit ten goede. Dit zorgt voor de nodige efficiëntie op kleinschalige projecten. Door onze ruime ervaring in de totale bouwsector kunnen wij u een totaal pakket leveren van ontwerp op tekening tot het naar tevredenheid realiseren van al uw bouwplannen.

De nieuwe complete regeling voor verlaagde BTW van 21% naar 6% voor de bouw bekend!
Het gaat hier om een tijdelijke maatregel, die ingaat per 1 maart 2013 en loopt tot 1 maart 2014. Het verlaagde percentage geldt voor de arbeidscomponent van de definitieve factuur van verbouw en onderhoud van woningen die ouder zijn dan twee jaar.

Over ons

In 1993 is Sjaak Gaarthuis begonnen met de Aannemersbedrijf Castricumse Bouw Combinatie. Het was een samenwerkingsverband van specialisten in de bouwwereld die elkaar versterkten bij de uitvoering van projecten waarbij de kwaliteit van uitvoering en afspraken op een hoog niveau stonden.

Alle bouwkundige disciplines werden door Sjaak uitgevoerd met indien nodig assistentie van het moederbedrijf WeboBouw uit IJmuiden. De benodigde kennis en vaardigheden heeft hij zich eigen gemaakt door jarenlange ervaring op de werkvloer en als uitvoerder bij een groot bouwbedrijf.

De klant staat centraal en de uitdaging blijft om zijn opdrachten boven verwachting uit te voeren. De vele referenties getuigen ervan dat deze positieve instelling overal wordt gewaardeerd.