Aannemersbedrijf
Smit’s Bouwbedrijf in
Beverwijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy

Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

tel: 0251 - 277777
Samenwerken

Samenwerken begint in onze visie in het voortraject. Als op dat moment alle experts om tafel zitten, alle kennis wordt gedeeld en alle activiteiten goed op elkaar worden afgestemd, is de kans op succes groot. Het project voldoet aan de gemaakte prestatie-afspraken. Wordt binnen planning en budget gerealiseerd. Is duurzaam en komt het woon- en werkgenot ten goede. "Smit’s Bouwbedrijf staat voor ruim 80 jaar samenwerken aan de toekomst" Samen projecten ontwikkelen doen we niet alleen met opdrachtgevers, maar ook met stedenbouwkundigen, vergunningverleners en publieke en/of private investeerders. Dat weten we als geen ander en daar werken we voortdurend aan. Vanaf het eerste moment van planontwikkeling tot aan de uiteindelijke oplevering. Samen bouwen doen we met een ingespeeld team van bouwpartners, waaronder architecten, stedenbouwkundigen, constructeurs en E+W-adviseurs. Zo vormen we een professioneel bouwteam dat zowel in de voorbereidings- als uitvoeringsfase zijn toegevoegde waarde keer op keer bewijst.

Als Smit's Bouwbedrijf staan we ruim 80 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardig ontwikkelen en bouwen in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. We zijn een middelgrote onderneming die samen ontwikkelen, bouwen en werken hoog in het vaandel heeft staan. Ons werkgebied bestrijkt de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.