Aannemersbedrijf
Lokhorst bouw & ontwikkeling in
Beverwijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VLokhorst bouw & ontwikkeling
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Lokhorst bouw & ontwikkeling
Havenstraat 3
1948 NP Beverwijk

tel: 0251 265000
Bouwen is teamsport. Bouwpartners en opdrachtgever hebben een gezamenlijk doel: binnen planning en budget het gewenste eindresultaat realiseren. Bij Lokhorst maken we dat waar doordat we onze processen zorgvuldig en vakkundig inrichten. In elke fase van het bouwproces waken we over budget, tijd, kwaliteit en veiligheid. En maken dat inzichtelijk voor onze opdrachtgevers, want

Bouwen is communiceren. Opdrachtgevers kopen iets wat er nog niet is. Ze willen geen zorgen over budgetoverschrijding of aansprakelijkheid, vertraging of andere tegenvallers. Dus verlangen ze zekerheid. Die zekerheid heeft een hoog papierverbruik: contracten zijn omvangrijk, adviesrapportages zijn talrijk. In onze visie is dat de paradox van onze branche. Zekerheid heeft geen papier nodig, maar transparantie en vertrouwen. Wat ons betreft volstaat deze ene zin:

Bouwen is duidelijkheid bieden. Daarom laten we bij Lokhorst geen uitdaging onbenoemd en geven we inzicht in (on)mogelijkheden en consequenties. We zijn soms confronterend, maar altijd eerlijk. Opdrachtgevers weten precies wat ze aan ons hebben en waar ze aan toe zijn. Met als resultaat: gebouwen waar we nu en in de toekomst trots op zullen zijn. Onze klantrelaties zijn duurzaam en dat is geen toeval.Vandaar dat we gerust durven roepen:

Bouwen met Lokhorst is leuker. Doordat onze mensen stuk voor stuk verantwoordelijkheid nemen voor de goede afloop. Doordat onze teams voor elk project zorgvuldig worden samengesteld. Doordat we onze processen uitstekend beheersen. Doordat eerlijkheid en duidelijkheid in de genen van ons bedrijf zitten. Daarom kunnen onze opdrachtgevers een goede nachtrust genieten. Met het volste vertrouwen in het eindresultaat.

Wat & hoe

Lokhorst ontwikkelt en realiseert projecten in

  • onderwijs
  • gezondheidszorg
  • utiliteitsbouw/kantoren
  • woningbouw
Certificering:

  • ISO-9001
  • ISO 14001
  • VCA
  • GIW
Kenmerkend voor onze aanpak zijn korte lijnen, openheid en een sterke procesbeheersing. Onze aanpak is gebaseerd op duidelijkheid, zorgvuldigheid en vertrouwen. Daarin hebben we een jarenlange en onberispelijke reputatie hoog te houden. Vandaar onze slogan: betrokken bouwers.

Lokhorst is een erkend leerbedrijf en werkt al jaren samen met SSPB in Beverwijk.