Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Re-ha bouw in
Beilen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Re-ha bouw
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Re-ha bouw
Fiolenkamp 5-7
9412 AT Beilen

tel: 0593 543893
Aannemersbedrijf Re-ha bouw, uw allround bouwspecialist

Materiaal

Een allround bouwbedrijf, met werkzaamheden die uiteen lopen van kleinschalige opdrachten als het renoveren van badkamers tot de nieuwbouw van complete woningen.”

Kortom, alles wat bij nieuwbouw, verbouw, karwei, renovatie, onderhoud
en stukadoorswerk van een woning komt kijken. “Ons sterke punt is dat we een totaalpakket kunnen aanbieden, van het ontgraven tot en met het dak. Wij leveren de woningen compleet op, inclusief installatiewerk.”

bouwen met goede afspraken

Opdrachtgevers willen graag een eigen inbreng. Daar spelen ze op in. De klant mag altijd meedenken en zelfs meebouwen. Dit is mogelijk door de opdrachtgever van begin tot eind nauw bij de bouw te betrekken.

Kwaliteit tegen een redelijke prijs

Aannemersbedrijf Re-ha bouw staat ook voor flexibiliteit. Ter plekke is altijd ruimte om na overleg wat te veranderen. “Wij zijn heel flexibel. We doen niet moeilijk, gewoon aanpakken.”

Specialiteiten
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Karwei
  • Renovatie
  • Onderhoud
  • Stukadoorswerk