Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV in
Beilen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Alreno Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV
Postbus 92
9410 AB Beilen

tel: 0593-857000
Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV

Bedrijfsinformatie

Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV is een jong bedrijf waar 50 medewerkers in verschillende bouw gerelateerde disciplines werkzaam zijn. De aansturing/directievoering van Alreno, is in handen van de Van Dijk Groep uit Hardenberg. Directeur Alphons Gasman is bij Alreno verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Plaats en sector

Bouw-en schildersbedrijf Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV is gevestigd in Beilen met als werkgebied de provincie Drenthe en de aangrenzende gemeenten in Friesland, Groningen en Overijssel, globaal 70 kilometer rondom Beilen.
Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV is actief met houtconstructies bouw, timmer en schilderswerk. Daarnaast verzorgt Alreno Bouw voor particulieren, corporaties en gemeenten alle installatiewerk op het gebied van WMO.

Dienstverlening

Het brede dienstenpakket dat wordt aangeboden bestaat uit zowel nieuwbouw en renovatie als ook onderhoudswerkzaamheden. Bouw en schildersbedrijf Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV biedt haar diensten aan aan overheden, instellingen, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars. Zowel professionele als particuliere opdrachtgevers brengen hun vastgoed bij ons onder in meerjaren onderhoudsplannen en service afspraken waarbij vervolgens het complete onderhoud door ons verzorgd wordt.

Doelstelling

Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV heeft als doelstelling vakmensen met een arbeidsbeperking of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te re-integreren. Door middel van het aanbieden van werk- / leerplaatsen in een marktconforme werkomgeving.
Het bouwbedrijf denkt zo perspectiefvol te kunnen zijn voor haar werknemers en hen ook op langere termijn werkgelegenheid in de bouwsector te kunnen bieden. Door bouwmethoden toe te passen in zowel de traditionele- als prefab bouwwerkzaamheden. Met het aanbieden van opleidingen aan deze doelgroep vervult bouwbedrijf Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.


Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV draagt met een team van zo’n 35 vakmensen zorg voor het totale proces bij nieuwbouw- en verbouwwerkzaamheden.

Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV

Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV is sterk en onderscheidend in het aannemen van allerhande bouwwerkzaamheden en voeren met enthousiasme uw opdracht uit. Bouwprojecten tot een aanneemsom tot € 1.000.000 zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij dragen zorg voor een optimale coördinatie, zijn sterk servicegericht en beloven u topkwaliteit.

Flexibel en kwaliteit

Gedurende het bouwproces zij wij uw aanspreekpunt dat er voor zorgt dat alles op rolletjes loop en dat er wordt opgeleverd op het met u afgesproken tijdstip. Bij specifieke klussen zijn er wellicht extra handen nodig. Daar spelen wij flexibel op in omdat de uitwisselbaarheid en inzetbaarheid van onze mensen optimaal zijn.

In oude staat herstellen van het rechtshuis in Aduard. Opdrachtgever: Stichting Zuiderpoort Aduard.

De onderaannemers die wij bij de door ons begeleiden bouwprojecten inschakelen, werken vanuit onze missie en visie. Samen met hen leveren wij onberispelijke kwaliteit, zorgen wij voor netheid op de bouwvloer en leveren wij elke bouwklus tijdig op.

Aannemersbedrijf Alreno Bouw BV

Met verantwoordelijkheid en zorg nemen wij u graag werk uit handen op basis van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Zullen we eens praten? Wij stellen u kwaliteit en een goed gevoel in het vooruitzicht!