Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van Tongeren in
Beekbergen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Van Tongeren
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Van Tongeren
Dorpstraat 4
7361AV Beekbergen

tel: 055-5061387
Wij zijn een deskundig en professioneel bouwbedrijf met een klein team van deskundige medewerkers. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de particuliere sector, maar daarnaast verrichten wij renovatie-, verbouw en onderhoudswerkzaamheden voor bijvoorbeeld de gemeente Apeldoorn, en diverse beheersmaatschappijen en Vereniging van Eigenaren (VVE's).

Onze werkzaamheden zijn heel divers, o.a. het verbouwen en renoveren van bestaande woningen en bedrijfspanden, het bouwen van woningen, alsmede het vervangen van gevelonderdelen zoals ramen, kozijnen en deuren, en divers onderhoudstimmerwerk.

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland, Bouwgarant en staan wij geregistreerd als Erkend Leerbedrijf. Zie de Garanties pagina voor meer informatie.

Als u verbouwplannen heeft, kunnen wij u met goede raad terzijde staan. Uiteraard kunnen wij ook het tekenwerk en de bouwvergunning voor u verzorgen.

NIEUWBOUW

Bouwbedrijf van Tongeren is een prima adres voor een nieuwbouwproject. Bij uw nieuwbouwplannen zal, aan de hand van de definitieve bestektekening, een vaste prijsopgaaf gemaakt worden. Eventueel kunt u hier ook kiezen welke onderdelen door ons, en welke eventueel in eigen beheer uitgevoerd zullen worden.

Het geheel wordt vastgelegd in een duidelijke werkomschrijving, of aan de hand van de begrotingsomschrijvingen. Eventuele wijzigingen in de uitvoering kunnen voor, en tijdens het werk, in overleg, door ons uitgevoerd worden. De prijsaanpassingen die hieruit voortvloeien zullen vooraf duidelijk besproken worden zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

In de opdrachtbevestiging zullen tevens andere zaken zoals tijdplanning, oplevering en termijnbetalingen geregeld worden.

VERBOUW

Wij zijn ook de juiste keus als u denkt aan een verbouwing of verandering aan uw woning. Of het nu een kozijnrenovatie betreft of een uitbreiding van de woning, net als nieuwbouw bent u ook voor een verbouwing, klein of groot, bij ons aan het goede adres.

Onze visie is om een open en eerlijk contact te houden met onze opdrachtgevers. Immers een soepel contact tussen beide partijen verhoogt de kwaliteit van de uitvoering, wat het project alleen maar ten goede kan komen. Regelmatig onderling contact en werkoverleg tussen ons en u als klant voorkomt problemen en biedt tevens de mogelijkheid om uw (bijgestelde) wensen tijdig door te voeren. Door een heldere en ruim omschreven offerte weet u wat u krijgt voor uw geld en komt u achteraf niet voor vervelende problemen te staan.

Als u plannen heeft voor een verbouwing kunt u direct bij ons terecht. Samen met u bekijken we uw wensen en komen, eventueel samen met een gedegen architect, tot een ontwerp en een daarbij behorende richtbegroting.

Na goedkeuring kunnen we dan samen het project verder uitwerken, waarbij wij alles voor u kunnen regelen : De vereiste bouwvergunningsaanvraag, Constructieberekeningen en tekeningen, bestektekeningen en projectomschrijvingen, en uiteraard de complete uitvoering met oplevering.

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het goede adres als u reeds een architect of bouwkundig adviesbureau in de arm heeft genomen, maar nog naar een uitvoerend bedrijf op zoek bent.

TIMMERWERK

In onze eigen moderne machinale timmerwerkplaats kunnen wij snel en flexibel voorgemonteerde bouwdelen maken, zoals trappen, deuren, en raam- en deurkozijnen.

Onze specialiteit : Het leveren van traditionele kozijnen met naar buiten draaiende ramen en/of deuren in elke mogelijke vorm en uitvoering en in diverse kwaliteiten hout. Wij kunnen ook draai/kiep ramen in eigen beheer maken, welke vooral in een dakkapel of op de verdieping vele voordelen bieden.

Ook voor allerlei andere kleinere timmerwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Neemt u gerust contact met ons op en laat u informeren over alle mogelijkheden.

Specialiteiten
 • Complete aanbouw plaatsen
 • Dakbedekking
 • Dakgoot
 • Dakkapel
 • Dakterras
 • Dakwerk
 • Garage / carport
 • Kozijnen
 • Timmerwerk
 • architect
 • bedrijfspanden
 • bouwvergunning
 • deuren
 • fundering
 • ramen
 • trappen
 • vloeren
 • woningen