Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Albert de Witt in
Beek ubbergen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Albert de Witt
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Albert de Witt
De Bouwkamp 7
6576 JX Beek ubbergen

tel: (024) 6841824
Welkom

Aannemersbedrijf Albert de Witt in Ooij bij Nijmegen is gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties, maar ook voor restyling van o.a. winkels, onderhoud en utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht.

Over Aannemersbedrijf Albert de Witt

B.V. Albert de Witt is een aannemersbedrijf gevestigd in Ooij bij Nijmegen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit verbouw-, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Hierbij wordt gewerkt met een team van vaste medewerkers. De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Wij zijn ook vertegenwoordigd in een bouwcombinatie, namelijk BC Groenland
Ubbergen B.V. zie ook http://www.bouwcombinatie-groenland-ubbergen.nl/

Profiel

Door onze vakbekwame timmerlieden en een schare aan vaste onderaannemers, wordt naar de wensen van onze opdrachtgevers gebouwd. Een goede organisatie en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel en goed werk kunnen verrichten voor onze opdrachtgevers.

Vele jaren ervaring en een grote technische kennis van zaken geeft ons een voorsprong op de collega-, concurrent bedrijven.

Doelstelling

Aannemersbedrijf Albert de Witt heeft als doelstelling met een gestage groei, in de regio Nijmegen en Arnhem, bouwwerken te realiseren waardoor de continuiteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Kwalitiet, service en het behouden van een goede relatie met onze vaste opdrachtgevers zijn bij ons de speerpunten.