Aannemersbedrijf in Amsterdam
Aannemersbedrijf
Archangel Bouw BV in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Categorien *
Verbouwing
Aanbouw
Renovatie
Nieuwbouw
Metselwerk
Kelder(bouw)
Sloopwerk
Dakwerk
Asbest verwijderen
Gat(en) boren (muur / vloer / dak)
Gevelreiniging / voegrenovatie
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VArchangel Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type opdracht: *
Bouwjaar gebouw
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

Archangel Bouw BV
Archangelkade 13
1013BE Amsterdam

tel: 020-6842525
Wie we zijn

Archangel Bouw BV is een middelgroot aannemingsbedrijf en sinds de oprichting in 1947 gespecialiseerd in renovatie, restauratie en mutatieonderhoud. Zorg voor klanten en medewerkers, gevoel voor kwaliteit, zomaar enkele van onze kenmerken. Met onze gekwalificeerde vaklieden zijn wij overwegend werkzaam in de Randstad. Onze opdrachtgevers zijn Woningcorporaties, Overheden, Bedrijven en Particulieren.

Naast in hoofdzaak de renovatie van sociale en particuliere woningbouw en het herinrichten en uitbreiden en upgraden van bedrijfs- kantoor- en winkelpanden, hebben wij ons in de loop der jaren ook bewezen met de restauratie van monumentale panden.

Aandacht en liefde voor cultuurhistorisch erfgoed gaan bij ons hand in hand met moderne bouwkundige inzichten, die waarborgen dat ‘oud en monumentaal onroerend goed’ tot in lengte van jaren kan blijven voortbestaan.

“Uw opdracht is bij ons in goede handen.”