Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Lintvelt BV in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Lintvelt BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Lintvelt BV
Prinseneiland 20/H
1013LR Amsterdam

tel: 020-6241185
De oprichting was al in 1919 en sinds 2006 maakt Timmer- en aannemingsbedrijf Lintvelt b.v. onderdeel uit van de Wever Bouwgroep. 

Onderhouds- en verbouwingsspecialist Lintvelt voert hoofdzakelijk werk uit in de Randstad en Noord Holland. Zij hebben een eigen machinale werkplaats waar kozijnen, ramen en deuren gefabriceerd worden. Ook worden er bouwmaterialen zodanig voorbewerkt en geprefabriceerd, dat een zo kort mogelijke uitvoeringsduur op het werk zelf gerealiseerd kan worden.

De activiteiten van Timmer- en aannemingsbedrijf Lintvelt zijn breed en gevarieerd. De opdrachten worden uitgevoerd voor zowel zakelijke opdrachtgevers als voor particulieren.

De Wever Bouwgroep

Een bouwgroep met passie.

De Wever Bouwgroep is een groep van gespecialiseerde bedrijven die nauw met elkaar samenwerken om de best mogelijke service en kwaliteit aan relaties te verlenen. De verschillende disciplines vullen elkaar aan en de groepsvorm zorgt dat voor elk project de juiste vakmensen worden ingeschakeld. Vakmanschap en kunde, aangevuld met passie voor ons prachtige vak, zijn onze kracht.
Waar we trots op zijn

In de afgelopen 40 jaar heeft de Wever Bouwgroep een uitstekende reputatie opgebouwd. Opdrachtgevers kunnen rekenen op onze volledige inzet en aandacht: uw belang staat op de eerste plaats en daar zetten wij ons volledig voor in. Wat ons onderscheidt? Wij denken in mogelijkheden en oplossingen. De problemen die zich bij een project kunnen voordoen zijn onze problemen en die lossen wij slagvaardig op.

Van oorsprong zijn we bouwers, in hart en nieren. Ons team bestaat uit gemotiveerde, ervaren en vakbekwame medewerkers. Verdeeld over een hechte groep bouwbedrijven hebben we alle disciplines in huis om op elke bouwkundige en installatietechnische vraag het juiste antwoord te geven. De Wever Bouwgroep, een bouwgroep met passie.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de laatste jaren concreet geworden, zeker ook in de bouwsector. Duurzaam bouwen is getransformeerd van 'lastige regelgeving' tot één van de belangrijkste bouwthema's waarin voor bouw- en infrabedrijven in de toekomst grote marktkansen liggen. het thema weegt steeds zwaarder bij keuzes en investeringsbeslissingen van opdrachtgevers.

Duurzaamheid staat in de bouwsector voor vermindering van het energieverbruik, efficiënter omgaan met materialen en het verhogen van de gebruikskwaliteit en toekomstwaarde van de gebouwde omgeving.