Aannemersbedrijf
Oostwouder Aannemers in
Alkmaar
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VOostwouder Aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Oostwouder Aannemers
Havinghastraat 26
1817 DA Alkmaar

tel: 072-5614369
Oostwouder Aannemers, Bouwen met Vertrouwen

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. We maken graag iets moois. De kwaliteit van ons werk is de beste reclame.
Een professionele verbouwing of renovatie door Oostwouder Aannemers maakt dat uw pand weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Qua ruimte & vormgeving, maar ook qua energieverbruik.

Wat wilt u laten plaatsen: een aanbouw, uitbouw of opbouw? Of gaat het om compleet upgraden van uw woon- of werkomgeving? Als aannemer lopen wij nog ouderwets warm voor uw wensen & ideeën.

Onze focus ligt op ontzorgen. Van plan tot oplevering kunt u op ons bouwen. Onze bedrijfsvoering voldoet aan de strenge BouwGarant eisen omtrent vakmanschap, kwaliteit & betrouwbaarheid. Meer over onze werkwijze leest u onder Organisatie.

Of bel ons meteen en we komen vrijblijvend langs voor deskundig advies. Binnen de overeengekomen termijn ontvangt u een uitgebreide & eerlijke offerte. Ook daar kunt u op vertrouwen.


We zeggen wat we doen en doen wat we afspreken

Wij willen uw ultieme (woon)wensen vervullen. Door de ruimte optimaal te benutten, uit te breiden, isoleren of moderniseren. Van voorbereiding tot oplevering leveren wij daarbij constante kwaliteit tegen een marktconforme prijs.

Bouwen voor mensen

Als aannemersbedrijf hechten we veel waarde aan direct contact. Na een uitgebreid voorgesprek op locatie bezien we de mogelijkheden nauwkeurig, waarbij we de realiteit niet uit het oog verliezen. In onze offertes zijn wensen, opties & financiën optimaal in balans.

Krijgen we groen licht? Dan regelen we de waar nodig de bouwvergunning en gaan we in goed overleg aan de slag. We bewaken continu details, planning & budget. Dat is de Methode Oostwouder.

Bouwen met mensen

Als zaak van vertrouwen zijn onze medewerkers benaderbaar, zichtbaar en overzichtelijk. Projectleiders/werkvoorbereiders Jan Oostwouder en Niels Mammen vormen per project een duo met een ervaren voorman die leiding geeft aan alle vakmensen.